Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Lukács László | 0 hozzászólás
Már elutazásunk előtt ajánlották, hogy ha friss halból készült ételeket akarunk fogyasztani, feltétlenül látogassunk el Málta dél-keleti részén található kicsiny halászfaluba, Marsaxlokk-ba. Ez az utolsó igazi "halász-falu" ahol még lehet kapni friss tengeri-halat. Mert sajnos, máshol, már csak import, fagyasztott, vagy mélyhütött hal kapható. Eljutottunk egy szolid, kedves kisvendéglőbe, ahol valóban friss halból készült ételek voltak. Tudja Ön, mi az a +lampuki+?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu