Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MÁLTAI NYARALÓK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÁLTAI NYARALÓK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Már elutazásunk előtt ajánlották, hogy ha friss halból készült ételeket akarunk fogyasztani, feltétlenül látogassunk el Málta dél-keleti részén található kicsiny halászfaluba, Marsaxlokk-ba. Ez az utolsó igazi "halász-falu" ahol még lehet kapni friss tengeri-halat. Mert sajnos, máshol, már csak import, fagyasztott, vagy mélyhütött hal kapható. Eljutottunk egy szolid, kedves kisvendéglőbe, ahol valóban friss halból készült ételek voltak. Tudja Ön, mi az a +lampuki+? Nos ez a halfajta, egy magyar balatoni halfaj, a balatoni fogas, távoli, tengerben élő "rokona"! Némi párolás és sütés után, valóban ráfoghatjuk, hogy az "Istenek eledele". Természetesen a gasztronómiai élvezeteket betetőzi a fantasztikus szines saláta és az arany szinü hasábburgonya köret! Félelemre semmi ok, mert a hal husa nem tartalmaz szálkát. A máltai saláták nem ecettel, ha nem citromlével készülnek. Aki eljut Máltára, annak ajánlom, a marsaxlokki lampukit! Jó étvágyat hozzá! De ne feledjen el, "utánna küldeni" egy - két deci máltai fehérbort, vagy vörösbort!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!